Support   Bugs


About the Bugs category (1)
Uploading Model Causes Blocky and Jagged Vertices (6)
Safari cannot open the page because too many redirects occurred (13)
A little bug in notifications (3)
Searching not working? (3)
Download tag returns some invalid results recently (4)
A problem after my model became paying (5)
IE 11 -- Models not loading as of April 2 (3)
Sketchfab's automatic matching of textures to materials has flaws (3)
Upload to Sketchfab from Reality Capture (2)
Animated FBX doesnt cast any shadows (3)
Unable to upload from reality capture (12)
Upload bug, scaling bugs, viewport bugs.. all the bugs (6)
Animation is "glitching" to the Origin at random times (6)
Where's the EXPORT for Sketchfab's Blender 2.8 plugin (5)
Modo Exporter error SSLv3 issue (18)
A small problem with hyperlink in "user summary" frame (2)
Stereoscopic viewing showing the same image for both eyes (10)
WebVR controller / positional tracking issues ( 2 3 4 5 ) (95)
Only square logos? (10)
Black Texture on upload (8)
Screenshot page not displaying some models but ok for others (2)
Lit Shading creates a checkered pattern (5)
My new uploaded models doesn't display correctly (4)
Links in eMails always leading to Google (7)
[solved] Sketchfab Embeds don't work on the forum (3)
Can't find sketchfab config option on substance painter 2018.1.0 (4)
Animation Stuck in Static Pose, doesn't play animation automatically (9)
Animation Stuck in Static Pose, doesn’t play animation automatically (1)
UnicodeDecodeError: 'charmap' codec can't decode byte 0x9d in position 5457: character maps to <undefined> (1)