Changes in Sketchfab player?


(Lpdenmark) #1

We have recently got the following problem, hope you have a solution for us.

We have built the sketchfab player into a React.js web application. So far we have been listening for the viewerready event to update our UI when the player has properly loaded. However, all of a sudden this event is no longer fired (Chrome 56.0.2924.87, Safari 10.0.3) and we are left waiting indefinitely. In pseudo-js we are doing something like this,

success: (api) => {

api.addEventListener(’viewerready’, () => {

    console.log(’player loaded and ready…’); // this never executes.

});

api.start();

},

This worked up till around a week ago. Have there been any recent changes to the sketchfab player that could be the cause of this?

Best regards, and thanks in advance for hopefully helping with this problem.

Leif


(Arthur Jamain) #2

Hey there !

We have indeed introduced a bug recently while shipping improvements to the model page. A fix is on the way — it should go live early next week.

In the meantime, I could not find an efficient workaround. Sorry for the inconvenience.

-- Arthur J
Front @ Sketchfab


(Lpdenmark) #3

Thanks Arthur, looks very much foreward to the fix :slight_smile:

Best regards
Leif


(Lpdenmark) #4

Hey Arthur

Do you have any idea about when the bugfix
will be ready?

Best regards
Leif


#5

Hi Leif,

We're shipping the fix today.


(Lpdenmark) #6

Hej James
Thanks, I´m looking foreward to that :relaxed:

Best regards
Leif


#7

Should be ok now. Let us know?


(Lpdenmark) #8

Yes, It works again :slight_smile:


(Lpdenmark) #9

Hmm still something that gives some problems loading the models,
have to look more into it to give details.


(Arthur Jamain) #10

Another fix will be shipped tomorrow (most likely). Sorry for the delay, this was a nasty one.


(Lpdenmark) #11

Thanks Arthur, thats good news :slight_smile:


(Lpdenmark) #12

Is it possible you have a hidden corner where something related
to the failing viewerready stille exist?
I can see in another thread that Klaas Nienhuiss still have the problem in Firefox, and I still havesome in Chrome,

Hope the few dirty pixels can be found :slight_smile:


(Lpdenmark) #13

Any news about the still remaining problems with the missing viewer ready?

Looking foreward to have the problem fixed :slight_smile:


#14

We've found a solution and it should ship in our next release. ETA next Wednesday.