Why are my models not available via the 'Search' results?

Hi,
I’m a spanking brand new member. I did a initial model and it was available if it was searched by key words. Two more models were then uploaded and suddenly could not find any of the Three models via any keywords, this is despite if I was logged in as user or not (currently Pro subscription).
Looking at the forums, there seems to be many intricacies to the site with subscip levels and restrictions. Would like to know what olim doing wrong, or haven’t done yet.
(note: recently acquired ‘basic’ trust level by viewing forms, but no change to visibility).

Any constructive advice is welcomed.

Check out this scene in 3D and virtual reality on Sketchfab:

MILT- Mother in Laws Tongue https://sketchfab.com/models/add2c44e460f4a8d9aa2e5b19b4cb56b

Check out this scene in 3D and virtual reality on Sketchfab:

UnderCon Hard House https://sketchfab.com/models/7f3031cc59434a43a0bb7ef02fc8e881

Check out this scene in 3D and virtual reality on Sketchfab:

Au Tabor https://sketchfab.com/models/db03be71e5df4a6692fdd862b6dd0214

Just tried searching for your stuff and it showed up no problem.
Have you tried to adjust the filters on search results?

Just checked. Apparently it doesn’t show up on the app on your phone or if logged in on PC. So I had to log out to see it. Was just making sure as I saw it before… Then… Poof.!!

Thanks.

1 Like

When using the app, you’ll want to disable “Filter high polycount models”.

1 Like

James,

That seemed to have been it!! Swot he’d it and presto. Seems to be default on the android app.

Thanks!

AG

1 Like